Sinulle luontaishoitoja Lahdessa

Ota yhteyttä, anna palautetta tai lähetä terveisiä alla olevalla lomakkeella.  Terveiset voit laittaa myös facebookiin.

Viesti:

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Diskus
Jokiäyräänkatu 14 A 3
15840 LAHTI

Y-tunnus: 1131238-4
Puh: 0500-616631

2. Rekisteriasiat

Rekisteriä koskevat kysymykset ja tiedustelut numerosta 0500616631

3. Rekisterin nimi

Diskuksen asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Yhteystiedot

Diskus
Jokiäyräänkatu 14 A 3
15840 Lahti

Teen hoitoja myös Lahden keskustassa:

Maanantaisin:
Hämeenkatu 9A (Fysikaalinen hoitopaikka)