Homeopatia

Vyöhyketerapia

Pia Koivulehto - määränpäänä luontaisterapiat

Kun viisivuotiaana minulta kysyttiin, mikä minusta isona tulee, oli uravalinta jo aivan selkeä. Ilmoitin, että minusta tulee sairaanhoitaja-mannekiini. No, mannekiinin ura ei sitten auennut, mutta 1984 minusta tuli sairaanhoitaja. 

Lääketieteen opintojen myötä kiinnostus ihmiseen lisääntyi ja kun olin ollut sairaalamaailmassa aikani, halusin opiskella lisää. Niinhän siinä sitten kävi, että luontaisterapiat veivät mukanaan ja opin, että niiden avulla lukuisat ihmiset ovat saaneet apua, mitä erilaisimpiin vaivoihin. Kiireetön ihmisen kohtaaminen kokonaisuutena on mielestäni tärkeä osa hoitoa. Mielen, tunteiden ja kehon yhteistoiminta on alue, joka kiehtoo, ihastuttaa ja ihmetyttää päivästä toiseen. Opiskelu on jatkuvaa, tietoa tulee jatkuvasti lisää ja into oppia lisää on varmaan ikuinen. Käyn jatkuvasti koulutuksia ja kursseja lisätäkseni ymmärrystä ja työkaluja pystyäkseni auttamaan mahdollisimman monin tavoin.

Elämä kulkee monenlaisia polkuja, haluan olla läsnä ja mukana niitä kulkemassa, kun omat voimat ei riitä ja tuki on tarpeen tai muuten vaan haluat rentoutua ja antaa aikaa itsellesi. Ota yhteyttä, niin mietitään, mikä olisi juuri sinulle sopiva hoito.

Pia Koivulehto

  • refleksologi
  • homeopaatti
  • lymfaterapeutti
  • energiahoitaja
  • sairaanhoitaja